понеделник, 5 декември 2016 г.

Приказка за султана, капитана и красивата девойка



The Master speaks...

Има една древна история за един султан, цар, който бил влюбен в едно много красиво момиче. Искал да я вземе за жена. Много я харесвал. Невероятно просто. Бил обсебен от нея. Тя живеела в друг град - в друго царство. И тъй като едно време жените се купували - тя била на другия султан - султанът изпратил своя капитан с войската, дал му пари колкото струвала, да я плати и да я вземе.

И така капитанът с цялата войска пристигнал в другото царство, дълго преговарял с другия султан за парите, купил я, дал златото и тръгнал да се връща назад.

Стъмнило се, станало късно да пътуват през пустинята, те решили да преспят и на сутринта да продължат пътя си. Капитанът обаче си помислил, че преди да даде  жената на султана, а тя била много красива, може да успее с нея.. Тя също харесвала капитана. Той бил красив воин. Така двамата започнали да правят секс.

Докато правели секс, в лагера се вмъкнал лъв и нападнал конете.  Хората се възмутили. Капитанът чул шума, взел меча си и с еректирал член отишъл и убил лъва. После се върнал и продължил секса с момичето, без да му падне членът.

Падне ли, внимавайте – голям грях. Момичето било естествено много щастливо с капитана. Когато отишли при султана, капитанът му я предал.

Първата вечер султанът много се радвал на новата си жена. Готвел се да спи с нея – тази, която толкова харесвал, и с която толкова искал да бъде. Тъкмо започнали да правят секс, нещо шушнало в стаята – някаква мишка. На султана му паднал членът - изгубил ерекцията. Момичето се надсмяло.

А това е трагично, нали знаете. На мъжът да му падне, а момичето да му се смее. Той се ядосал и я попитал:

- Защо ми се смееш?

- Ами просто така – смешно ми е.

- Кажи защо, иначе ще те убия – казал султанът.

Той се разгневил, страшно много се ядосал. В лицето му се смее тази, която той толкова харесвал. Не може да прави секс с нея. Пада му членът и тя му се смее в лицето.

- Добре, ще ти кажа, - отговорила тя, -  преди да дойдем тук, правихме секс с капитана и един лъв атакуваше конете в лагера през нощта. Той стана и с еректирал член отиде и уби лъва, после се върна и продължихме да правим секс. А ти една мишка тук шушна и от това изгуби ерекция. И как да не е смешно. Ти явно не ме обичаш. Той явно наистина ме обича, защото въпреки на лъва, пак остана еректиран. Значи наистина ме обича. А ти как ме обичаш? Шушна нещо и до тук ти беше. Сега пък искаш да ме убиваш.

Той разбрал. Все пак не бил глупав човек. Не бил толкова суетен. И казал:
- Добре – вярно е, ти си права. Обичаш ли капитана?

 Накарал да извикат капитана. Капитанът дошъл и той му казал:

- Сега тази жена е твоя. Ти си бил с нея, имаш по-голяма привлеченост към нея от мен. Ти заслужаваш да бъдеш с нея. Аз определено не мога.

                                                          ***

Въпреки, че бил султан, не действал арогантно и суетно, а действал мъдро и автокорективно. Човек трябва да се коригира. И да се наблюдава. Трябва да се осъзнаваме.  Дори неприятните факти за себе си да ги събираме. Понякога е трудно. Защото ние сме всъщност пълен кош, винаги е трудно.

Ние не сме склонни да се осъзнаваме. Неприятните истини за нас, по-скоро факти, а не истини, тях не искаме да ги видим. Така ни е изградена самата его психика. Ние ги избягваме.  Естествено е да сме неосъзнати.



Няма коментари:

Публикуване на коментар