сряда, 31 май 2017 г.

Хората ИНДИГО


Качества и характеристики на хората индиго според сферата на живот:

Физически план  Възприемчив, "двуполов", петте сетива са добре развити, тялото е чувствително.

Емоционална Обича всички и всичко,чувствителни, "единни", доверчиви, лоялни, честни, податливи, "простодушни".

Ментална Осъзнати, ярки, артистични, креативни, независими, живеят по интуиция, отдадени.

Духовна Духовни, притежаващи най-високите знания, истина, носят планове за промяна на живота на Земята.

Мотивация Да следват най-високата истина, безусловна любов и вътрешен глас.

Мисия  Да пораснат духовно, да се обичат и служат на общественото благо

 Предназначение Да реализират вътрешните знания, себереализация.

Ръст - развитие Вътрешно осъзнати, въз основа на интуитивни промени,
 водени от сърце.

Упражнения - спорт Разходки, танци, плуване, медитация, извършване на духовни упражнения , спорт.

Презареждане на батериите Медитация, слушане на музика, създаване на собствено пространство, вътрешното общуване с Бога, духовни семинари, пътувания до светите места.

Реч Мек глас, вътрешен диалог, женски тип комуникация.

Взаимодействие Внимателен, грижовен, чувствителен, състрадателен.

Взаимоотношения Грижовен, дълбоко чувстващ, сърдечен, търси сродна душа

Социален план - приятелски отношения Следва вътрешен глас, предпочита общуването лице в лице, малко близки приятели.

Интимна Секс - дълбоко духовно преживяване. В интимните отношения проявяват грижи, откриват се само на най-близките, мистични

Финанси Пари - чиста концепция. Те удовлетворяват първичните нужди и са необходими за безгрижно следване на най-високите цели.

Успех Успех - създаването на връзка с Бога, с вътрешното себе си, за да живеят в любов и в духовност на земята.

Професионално занятие Да служат на обществото, да живеят в хармония с вътрешното убеждение и истина.

Кариера Духовен лечител, учител, музикант, художник, социален работник, писател, медицинска сестра.


Ум и тяло

Индиго хората научават за живота чрез вътрешните сетива и интуиция. Тези балансирани и много чувствителни личности поддържат дълбока връзка със собствения вътрешен свят. Животът им - дълго търсене на големите истини. Умовете им са винаги пълни с такава оригиналност и яснота, които не притежава никой от другите видове. Хората с индиго аура имат силна нужда да изразят своята собствена духовност. Приемаме, че техните чувства са много силни, и възприемането на живота достатъчно пълно. Индиго са родени знаейки много добре, кои са те и каква е тяхна мисията.Хората от този тип не мога да бъдат посъветвани какво да правят, как да мислят и чувстват, или да им се обясни каква е истината. Те вече знаят. Нещо вътре в тях дава цялата информация, от която те имат нужда. Целта на "Индиго" - да разследват живота като Божествено универсално началото, чрез състрадание и всеобхватна любов. Животът за тях е един безкраен океан, изпълнен с Божествена любов и енергия, пълен с приказни богатства, както и много приключения. Индиго са удовлетворени в случай, че духовността и любовта, която те дават на света , са признати и правилно интерпретирани. Индиго са амбициозни, и тяхната ценностна система и вярвания са на достатъчно високо
ниво. Те са категорични и не приемат идеи, вярвания, стандарти и концепции на другите. Тяхната вътрешна сила и енергия са захранени от общуването с Бог или Любовта. За тях универсалната
любов е темата за свързване на Вселената. "Индиго" хора са убедени, че всеки човек е божествено същество. Ние не сме просто
физически същества, надарени с разум и емоции, ние сме свързани с по-висша сила, Бог, Дух, както и Първоначалото. Индиго също така вярват, че всичко на земята е взаимосвързано. Няма ясно разделение на нещата. Ние сме едно цяло. Наличието на такава информация, все едно ги задължава да разберат и да приемат сложността на човешките взаимоотношения и взаимодействието с Майката Земя. Тяхната задача е да бъдат над и встрани от срама, тъгата и гнева, когато обсъждат земните дела.
"Индиго" - нов лидер на човечеството, хората на бъдещето. Те могат да разберат законите на човешкия живот и правилата, според които Вселената живее. Те не се нуждаят от факти и статистика да разберат, че нашата планета е на прага на новите развития. Те също така не трябва да знаят причините, които трябва да тласкат човешката раса към духовно израстване.Те просто знаят, че ние
сме силни духовни същества, в дълбините си наясно със своята мисия. "Индиго" просто изпълняват своята мисия, оставайки верни на себе си.
Хората с индиго аура, които пребивават в хармонично състояние, имат достатъчно енергия и сили да доведат човечеството в нова ера на просветление и себепознание. В миналото тези хора често
са били членове на религиозни и мистични организации. Това е било почти единственият начин да се култивира духовност и божественост в рамките на земното пребиваване. Сега индиго са достатъчно свободни и имат право да удовлетворят нуждата да общуват с Бога открито, без да се скриват от света на истината.
"Индиго" изглеждат на околните меки и чувствителни. Често в рамките на едно лице има мъжки и женски качества. Хората с аурата на индиго се възприемат като ексцентрични или интроверти. Това се дължи на необичайният им понякога външния вид и напреднали духовни качества. В състояние на равновесие всички енергии на индиго са ярки, креативни и независими хора, които имат силна интуиция и са дълбоко чувствителни. Те следват вътрешния си глас и висшите истини, като имат предвид факта, че животът е единството, състрадание и любов. Духовните законите за тях са по-достъпни, отколкото физическите. Тях непрекъснато ги влече нанякъде далеч от земята, като в същото време индиго не обръщат внимание на социалните условности и на физическите факти. Нищо не би да ги накарало да влязат в компромис със себе си и да извършат действия, които не съответстват на вътрешните им настройки. При хората индиго прозорливоста граничи с разбирането и осъзнаването.Тяхното възприятие е достатъчно ясно и действията са контролирани от интуицията.Независимо от това, мъдростта и вътрешният глас на тези хора идват от различни източници, обединени в цялостни знания. В "Индиго" напълно липсва потребността да се справят с ментални концепции. Те не се стремят да се разберат живота по един рационален начин, с ум. В този случай, те могат да се нарекат ярки, нетрадиционни мислители. Те често се изразяват с неортодоксални идеи, които противоречат на идеите на другите. "Индиго" имат нежно и крехко тялото. За повечето от тях силната физическа активност е твърде груба и неподходяща. 
Те предпочитат меки и балансирани физически упражнения пред състезания . Например: една разходка на чист въздух ,ходене, бягане или медитация. Те също с радост изразяват себе си в танц, живопис, поезия или други изкуства.
Както вече бе споменато, индиго са изключително чувствителни. Те са в състояние да чувстват емоциите, чувствата, аурата и други измерения. Индиго са достатъчно близо до Бога, защото понякога могат да се докоснат до Божествената енергия в себе си.
"Индиго" са изключително честни. Те имат нужда да живеят с високи принципи и идеали.Те са убедени, че по силата на великия план, всички са Божии създания. Животът има смисъл, и ние хората, създаваме своята реалност. Въпреки извънредната честност и откровеност, те в същото време могат да бъдат лоялни и състрадателни.
Хората с аурата на индиго на работното място и у дома се нуждаят от спокойна хармонична среда. Тази среда им позволява да се поддържа вътрешния баланс.
Ако индиго загубят своя собствен начин на живот, те стават раздразнителни и неспокойни. Те могат да се затворят емоционално от обществото и приятелите си. Консервативни, упорити, без да имат възможност да изразят чувствата си и истината, те започват да се чувстват малки и изолирани. В състояние на дисхармония индиго стават страхливи и дезориентирани, обръщайки се към наркотици, алкохол, да се избегнат проблемите и да намалят вътрешния си глас. Те се чудят защо човечеството е безчувствено и бездушно.
Задача на този тип хора е да се доверят на вътрешния си глас, контролирайки себе си. Те не трябва да се откъснат от Висшият Разум и Истината, с която са дошли на този свят. Те могат да ни помогнат да разберем Големият житейски план, част от който сме.

Социална сфера

В нормалното си състояние "Индиго", като правило, не спазват правилата и изискванията на обществото.Те имат свое вътрешно разбиране за това как да живеят. "Индиго" работят с истината и
духовността, които лесно прозират през фалшиви идеали и политически амбиции. Често те са отхвърлени от обществото, тъй като малко хора разбират техните принципи. Независимо от гореизложеното, индиго са се приспособили да живеят в обществото, но в рамките на своите защитени територии.Те все още намират начини за изразяване на вътрешните си желания и творчески импулси, които влияят на хората и ги карат да създават по-добър свят. "Индиго", като правило имат само няколко близки приятели или хора, на които могат да се доверят. Те винаги предчувстват среща със стар приятел или втората половинка. В състояние на дисхармония, индиго могат да отстъпят на обществото, потискайки в себе си вътрешни противоречия. Те стават интроверти, криейки се зад консерватизъм и жестокост.
Подобно състояние, дори ги води в секти на религиозни фанатици.
Човек с аура на индиго просто трябва да общува с Бога, да изразява вътрешните си чувства и да следва целта на живота си.
"Индиго" хората не са тези, които се наричат социални. Те са толкова чувствителни и способни да изпитват болка и съпричастност към проблеми на другите, но понякога те трябва да бъдат по-внимателни в контактите си. Те предпочитат да общуват с хора на базата на духовност и любов.

Взаимоотношения и интимна сфера

В сферата на отношенията с партньори индиго се нуждаят от такава втора половинка, която ще ги обича и разбира напълно, позволявайки им независимост. При избора на партньори, този тип са много внимателни.Но, правейки избор, "Индиго" ще бъдат предани към любимите до края на живота, защото в по-голямата си част тези хора са моногамни. Партньорите на "Индиго" трябва изцяло да им се доверят и да приемат тяхното духовно мислене. Индиго са нежни. Те стават най-добрият приятел на съпруга и спътник на партньора. В тях са балансирани ин и ян от самото начало. Те са напълно наясно за своята сексуалност. Те са добри любовници. Когато те почувстват съвместими души, те са пълни с любов и страст. Сексът се възприема като мощен духовен опит, когато енергията на две същества се сливат в космическото единство. В състояние на хармония в секса, за тях липсват всички граници и забрани. Сексът за тях не е мъжка или женска експресия или физически акт, а духовно обединение на две божествени същества.

Съвместимост

"Индиго" хората се чувстват комфортно с партньори като лавандула, лилави или бели видове. Те вярват, че тези духовно ориентирани видове съществуват в живота на земята. Отношения с видовете хора, с акцент върху физическото ниво, като червено и оранжево, може
да се нарече предизвикателство към съдбата, тъй като техният живот изглежда много различен.” Жълтите”, свързват с „Индиго” със забавите и любовта към развлечение. "Зелените” харесват в „Индиго” ярките и необичайни умствени качества.

Жълто-оранжев и тъмночервени, също се различават с консервативен подход към живота. Но те не възприемат мащаба на отделните индиго и обичат, просто защото обичат. Най-общо, докато Индиго чувстват дълбока вътрешна връзка с партньорите, те ще обичат и чувстват страст.

Кариера и финанси

Индиго - интелектуалци, но когато вземат решения, се включват вътрешения глас и емоционалната чувствителност. Защото те са склонни към състрадание, тези хора са готови да работят в екип и да подкрепят партньорите си.Индиго са лоялни. Те не лъжат, не мамят и не крадат. Приятелите и шефовете винаги могат да разчита на тях.Тяхната честност и приятелско отношение към хората може да проправи път високо в творчеството и бизнеса. "Индиго" винаги могат да получат правилния отговори на всеки въпрос, като го потърсят в себе си. Те се чувстват щастливи, когато живеят в хармония с вътрешното убеждение, и когато те са в състояние да помогнат на други сродни души. Те се чувстват успешни, когато знаят, че те са свързани с интуицията и действат в съответствие с най-висшата Истината. "Индиго" намират своето място в сектора на услугите, социални или творчески професии, помагат и подкрепят хората.Те вярват, че са родени за една благородна мисия. Индиго хората предпочитат тези дейности, които им дават свобода и възможност да се свържат с живота в различни форми. Те експериментират върху себе си, обединявайки собственото си тяло, ум, сърце и дух. Дейността, която извършват, не трябва да е в противоречие с техните вярвания и представи за живота. Те трябва да обичат работата си. Тъй като индиго е в тясна връзка с Бога и с Универсалната Енергия на Живота, те могат да бъдат мощни духовни лечители, добри юристи и учители. Някои подходящи професии и заетост: духовен лечител, учител, музикант, художник, медицинска сестра, социален работник, педагог, музикант, писател, художник и дизайнер.

Здраве и личностно израстване

За да останат в състояние на хармония, индиго трябва да вярват на инстинктите си и чувствата си. Изразявайки вътрешните си чувства и убеждения, хората от този тип по този начин моделират една среда, която излъчва мир, любов и разбирателство. Телата им са крехки. Те са много чувствителни към нестабилна и напрегната среда, която доминира над нашата планета. Имайки вътрешно хермафродитно начало и индивидуалност, те оспорват обществото с концепцията за мъже - жени, вярно - невярно. В резултат на това те трябва да се адаптират или да променат себе си. Но хората от този тип трябва да търсят да създадат такава среда, която ще им позволи да си останат верни на себе си, независимо от факта, че светът ще изглежда враждебен и нечувствителен. Ако индиго са в хармония, те лесно "зареждат батериите".Те знаят, че са част от една огромна система на универсалното съзнание и енергия. Когато се успокои ума и тялото,се обединяват с универсален поток от енергия. Индиго имат възможност за презареждане и да се лекуват отвътре. "Индиго" хора трябва да намерят връзката със своята мисия и визия в живота. Те разбират, че живота има смисъл и че те са част от много по-голям обект, наречен Бог. Медитация и молитва са всички важни инструменти за този вид, за възстановяване на хармонията, равновесието и силата.
Те получават всички отговори на всички въпроси, ако просто попитат Високия Разум. Те създават хармония на живота с разбиране, изразявайки своите собствени убеждения, с обич и обичайки. Задачата на "Индиго" – с душата си взаимодействат с реалния свят, като се използва ума и емоциите. Те могат да бъдат пример за такъв баланс. Може би най-важно и трудно е да устоят на своите убеждения и вярвания и да живеят с тях, като признават, че някой друг трябва да направи същото нещо, но по собствен начин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар