сряда, 27 май 2020 г.

Мекам - суфи притчи поезия. Из беседи на Кану в Премананда мандир


Coming soon...

Скъпи приятели, предстои издаването на първата книга от поредицата тематично подбрани приказки и извадки от лекции, в които Кану - Перица Георгиев е говорил за религиите и техните мистични учения.

В тази първа книга ще ви запознаем с магията на суфите.

Суфи притчите са едно многопластово медитативно преживяване, в което е закодирано дълбоко мистично послание.

Тяхната характерна дълбочина и загадъчност, не идва с директни изявления и не внушава конкретни идеи, а съвсем деликатно води търсача към това сам да открие дълбоките мистични тайни на Сътворението.

В тях има един интелигентен хумор, чрез който посланието достига до сърцето на читателя в кодирана форма и според това до колко развиваме декодирашата мъдрост в себе си всеки път можем да разберем една и съща история на различно ниво и да открием в нея различен смисъл.

Така притчите стават огледало на твоето собствено вътрешно израстване и индикатор за това до колко твоята жажда за Бог те е довела до истинско разбиране.

В лекциите Кану е използвал притчите, за да илюстрира послание, което е искал да предаде на хората, с което е дал ключ към тяхното по-дълбоко разбиране.

В книгата са включени поеми на Руми, които са били четени по време на лекцията,с коментари към тях и са разгледани множество въпроси, с които всеки търсач се сблъсква в духовния си път.

Книгата за сега ще бъде в лимитирано издание и може да бъде поръчана тук или на e-mail premananda @ mail.bg

В момента издаването на книгата е на етап предпечат, скоро предстои да влезе в печат.

На всички наши скъпи приятели и читатели пожелаваме вдъхновяващи минути и неповторими преживявания с книгата за суфи притчи и поезия "Мекам"

Арт къща Премананда

Няма коментари:

Публикуване на коментар