сряда, 10 юли 2019 г.

Любовната игра на съществуването във вечното настояще



Скъпи приятели, изключително се радвам да съобщя, че първата книга на Кану - Перица Георгиев вече е факт.. Нашата духовна школа вече си има своята Кану гита.
Книгата представлява сборник от 366 вдъхновяващи послания есенциална мъдрост, заедно с тринайсет притчи за живота, които учителят от сърце е споделял с нас – неговите ученици.
В началото на всеки месец ще намерите по една приказка. Читателят ще забележи, че тя е на живото разговорно слово на учителя, така, както той го е казал, без никакви преводни редакции. Четейки я ще можете почти да чуете гласа му и със сигурност да почувствате светлината и любовта, които той носи. В един изключително непосредствен стил, с лекота и ненадминато спонтанно изящество, представени пред нас се откриват истинските ценности, пренесени директно от извора.
Посланията са подредени по дати – има по едно за всеки ден от годината и ако им дадеш шанс да влязат в ежедневието ти, те ще го трансформират по магически начин, за да създадат един неузнаваем Теб, пълен със светлина, любов и нестихваща радост.
Книгата е един вълшебен наниз от бисери и несъмнено може да бъде пътеводител за всеки, който се усеща изгубил вярната посока и спешно се нуждае да намери пътя към дома.
Тя представлява уникална възможност за читателя да се потопи в красотата и неизчерпаемото богатство на голямото сърце на автора.
Книгата e е налична и може да бъде закупена в йога зала Narayana Yoga & Art в галеря Махадева.
Може да япоръчате и от тук, на сайта, чрез формата за контакт.
Пишете ни и ще ви я изпратим с куриер.
Слава на Гуру                                    

"...защото всичко с Него стана и нищо без Него не е станало..."

Няма коментари:

Публикуване на коментар